• ИНДУКЦИОНЕН КОТЛОН BARTSCHER IK 30TC

Предимства


* Енергийна ефективност – Индукционните котлони са значително по-икономични от другите електрически котлони. Енергията, която изразходват е малко по-малко от нормалните плочи, но освен това тя се изразходва до два пъти по-ефикасно. Това се дължи на факта, че се загрява директно съда, а не загряващ елемент, който чрез топлообмен (при който има загуби) да предава топлина на съда. Като цяло индукционните котлони са около два пъти по-икономични от останалите електрически котлони.
* Контрол – Загряването става веднага след включване на котлона и поставяне на съда – подобно на газовите котлони не се налага да се изчаква загряване на загряващ елемент. Също така промените в силата стават веднага след като завъртите копчето.
* Безопасност – Самият котлон е студен и дори на най-голяма мощност не се затопля. Това означава, че вие (а и малчуганите около вас) няма как да се изгорите на котлона. Внимание – съдът с храната е топъл!
* Комфорт – Тъй като не се губи енергия за самото затопляне на съда, вашата кухня като цяло ще бъде по-хладна отколкото със стандартните електрически или газови котлони.
* Чистота – Тъй като самият котлон не се загрява, няма как нещо да капне, да загори и мирише и след това да се налага дълго търкане докато се изчисти.
* Бързина – 500мл. кипва за 1 мин.

 

Тяло Inox 18/10 / неръждаема стомана.

Повърхност за готвене: стъкло-керамика

Дигитален дисплей

Таймер

10-степенно регулиране на мощността от 400 до 3000 W

10-степенно регулиране на температурата от 60 °C до 240 °C

Електронна защита от прегряване.

Изходяща мощност: 3,0 kW / 230 V
Размери: Ш 330 x Д 415 x В 100 mm
Тегло: 5,0 kg

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

ИНДУКЦИОНЕН КОТЛОН BARTSCHER IK 30TC

  • Производител: BARTSCHER
  • Модел: BARTSCHER IK 30TC
  • Наличност: 1
  • 280.00лв.